måndag 22 april 2013

Inflationsextremist lämnar Riksbanken.

Keynesiansk extremist lämnar Riksbanken. 
Sedelpressfanatikern, tidigare anställd hos keynesianen Ben Bernanke, Lars E O Svensson, lämnar nu sin post som ledamot i Riksbanken. Han är nämligen besviken för att Riksbankschefen tillika keynesianen, Stefan Ingves, inte vill förinta den svenska kronan lika snabbt som honom.

En liten positiv nyhet i allt elände. Dock kommer inflationen att fortsätta, de låga räntorna kommer att fortsätta, och större delen av LO, Svenskt Näringsliv och ekonomijournalisterna och de privata bankerna kommer att fortsätta pressa på Riksbanken att hänga med i valutakriget.

Och värst av allt kommer den ignoranta befolkningen att hänga med på denna tåg. Helt ovetande om att lägre räntor är det som gör pengarna billigare, som innebär fler lån som i sin tur leder till flera bubblor och att bankdirektörerna får rekordvinster och får rekord- fallskärmmar och bonusar.

Den svenska eliten kommer att få svenskarna att anklaga "spekulanter" och över huvud taget "vinster" och välstånd för de kommande ekonomiska problem. Kanske till och med moderaterna. Ingen kommer dock att peka på Stefan Ingves extremt låga räntor och höga inflation. Tvärtom kommer de att kräva mer inflation, och försöka se till att Sverige hänger med i inflationskriget.

Vi kan väl glädja oss åt att extremisten Lars E O Svensson lämnar oss. Men han lär dock ersättas av ytterliggare en keynesian.

söndag 21 april 2013

Mediadrev + mediadrev = agenda.

Jag vill bara kort kommentera Katarina Anderssons reportage som sändes igår i SR:s (läs socialistisk radio) program Medierna i P1. Det är så klart positivt att Katarina belyste det faktum att fallen där rasistanklagelser haglade var falska. I det här fallet tog hon upp DN, som anklagade en busschafför för att ha varit rasist som enligt dem hade delat upp folk utifrån etnicitet, och även fallet med Aftonbladet, där man stämplade en handikappad kvinna som rasist för att som kund ha begärt en "svensk taxischafför".

Nu visade det sig att både dessa storyn var rena lögner. Påhittade överdrifter som passade in i bilden som media så gärna vill sprida, utan att de anklagade ens skulle få försvara sig. Utifrån dessa två felaktiga historier, kom var sitt mediadrev med krönikor och masspridning även via andra tidningar. Utifrån en lögn, kan man så klart få stora effekter i opinionen. Men i det här fallet handlar det inte bara om några lögner eller "felaktigheter".

Katarina Andersson kritiserar mediernas okritiska spridning av samma felaktiga info i något hon kallar för "copycatjournalistik". Och visst skulle det vara så, och visst är kritiken legitim, då medierna inte är ett dugg intresserade av källkritik, utan bara återpublicerar samma felaktigheter.

Men här menar jag att det finns skillnad mellan att bara sprida felaktigheter, och att medvetet driva en agenda. Både DN:s och Aftonbladets lögner ledde till kraftiga fördömmanden i krönikor. Man målade upp en bild av etniska svenskar som hatfulla rasister. Det var inte bara en busschafför eller en handikappad kvinna som fördömdes nu. Här borde även Katarina Andersson också kunna se en tydlig agenda i spaleterna.

Nå väl. Hon jobbar på SR, och vi får väl vara nöjda med att hon avslöjer mediers lögner, trots att hon så uppenbart tar avstånd från existensen av en medveten agenda från mediernas sida i det här fallet.

fredag 19 april 2013

Valet 2014 avgjort -- Globalisterna vill ha Löfven.



Stefan Löfven är bjuden till årets Bilderbergmöte. Detta bekräftade socialdemokraternas pressekreterare Erik Nises till SvD Naringsliv. (En eloge till Olle Nygårds). Enligt uppgift kommer mötet att hållas i London, om den nu sker utanför på stadens metropolis, eller inom själva City of London Korporationen är fortfarande oklart.

Det verkar som att den globala eliten förbereder oss för en kraftig vänstervåg, som inleddes med frimuraren Hollande i Frankrike. Till hösten pekar mycket på att socialisterna tar över i Tyskland. Och nästa år skulle sossarna kompletera vågen med en seger även här hemma i Sverige.

Det är viktigt att förstå att eliten har alltid velat ha kollektivisering, det har alltid varit enklare att manipulera befolkningar via kollektivisering av skola, vård och omsorg. Den fria marknaden är mycket svårare för globalisterna att försöka kontrollera, och är därmed betydligt svårare att genomföra den befolkningsreduktion som de rekommenderar enligt Agenda 21.

Det är uppenbart att den globala eliten är mycket missnöjda med Reinfeldt. Det finns inget som globalisterna hatar mer än skattelättnader. Detta kommer att ta slut efter valet 2014. Då kan vi förvänta oss rejäla skattehöjningar.

Och i och med att EU kanske då domineras av socialistregeringar, så lär man sätta stopp för allt vad "nedskärningar" och "stålbad" heter, för att istället införa den första EU-skatten.

Uppdatering: Nu har även FT vaknat till liv.

måndag 15 april 2013

Sverigedemokraterna säger ifrån elitens Agenda 21 (urbaniseringsagendan).



Sven-Olof Sällström kommenterar regeringens vårproposition. 

– Sverigedemokraterna tänker i sin vårbudgetmotion presentera satsningar för att stärka möjligheten för människor och företag att bo, verka och utvecklas på svensk landsbygd. Regeringen har misslyckats kapitalt på detta område vilket gör att vi har ett Sverige som är i fullständig otakt med hög efterfrågan i storstadsområden och alarmerande låga sysselsättningstal på landsbygden. Detta är ett viktigt område om vi ska kunna bekämpa såväl ungdomsarbetslöshet samt minska behovet för människor att flytta till storstadsområden som redan lider av växtverk och problematiska situationer på bostadsmarknaderna. 

 MyNewsdesk.

David Cameron -- En agent åt den tyska bankmaffian.



Ytterst få läsare (tror jag) har hört talas om Common Purpose. En organisation som är mest känd för att agera som en hjälporganisation i England. De är dock i själva verket en skapaelse av Deutches Verteidigungs Dienst (D.V.D.). Som förlängd arm arbetar de med att expandera EU:s socialism till att bli en gräsrootsrörelse.

Tidigare så var de socialistiska tankesmedjor främst aktiva inom Labourpartiet. Men tack vare Common Purpose, har de expanderat in i Liberal party, och nu senast med David Cameron även in i Tory partiet. Att betrakta Cameron som konservativ är så klart felaktigt. Han tillhör nämligen den progressiva falangen inom partiet, alltså inte ens mittenfalangen, utan vänsterfalangen, alltså är han snudd på liberal. Så det är inte så konstigt att han inte lyckats med att infria sina mer konservativa löften.

Det är viktigt att förstå att Common Purpose arbetar väldigt nära med DEMOS (marxistisk tankesmedja), Tavistock Institute for Human Relations (centrumet för mind control), The Fabian Society (socialistisk tankesmedja) och Chatham House (underordnad The Royal Institute). Den här statligt finansierade föreningen är i allra högsta grad en psykologisk operation. Och dess syfte är att etablera den nya postmoderna styrelseskicket. Den har olika namn, men teknokrati, "The Big Society" och kommunitarianism är de vanligaste. I själva verket så föredrar jag att kalla det för kommunism. Det är förövrigt meningen att både högern och vänstern ("extremhögern" och "extremvänstern") ska kritsera systemet. Det här systemet kommer ändå att gå igenom, då det kommer att betraktas som, "mittenvägen", eller "den tredje vägen" (eller fjärde), då den enligt projektet kommer att ta avstånd både från kommunism och kapitalism. Det kommer alltså att ses som en kompromiss.

Tidigare under mandatperioden så bjöd Cameron faktiskt in en fransk psykolog för att inleda den här psykologiska operationen i England. Det här nya systemet kommer så småningom att ta över det äldre utskällda demokratiska systemet vi haft i snart hundra år. Det här nya systemet kommer att etableras på lokal nivå. Det är viktigt att förstå, att det är så eliten kommer att kunna styra oss på lokal nivå, där de idag är för svaga. Sen är det viktigt att det ser ut som att vi gör denna förändring. De kommer alltså att ha agenter som agerar på lokalnivå, för detta.

England kommer tydligen att bli första försökskanninen. Men detta är ett system som ska expanderas över hela EU. I princip kommer det lokala självstyret att kollektiviseras och försvagas ytterliggare. Men hur ska då detta gå till?

Kom ihåg att detta är i första hand en psykologisk operation. Den kommande ekonomiska kraschen kommer att vara medveten. Varför? För att orsaka oro, förvirring och våldsamheter ute på gatorna. När läget blir ohållbar, kommer en ny diskussion att uppstå om styrelseskick. Och det är här Common Purposes psykologiska operation kommer in. Folk kommer att vara så besvikna på de nuvarande systemet, att de kommer att kräva ett nytt system för att ersätta den gamla. En som varken är höger eller vänster, en som varken är kapitalistiskt eller kommunistiskt. Och det är här som EU helt kommer att erövra allt vad lokalt självstyre heter. Det är förövrigt ett system som samtidigt är på väg att implemeteras, även utanför EU.



Här bjuds Brian Gerrish från BCG (Brittish Constitutional Group) in för att diskutera ämnet Common Purpose.




Krisländerna har fortfarande mycket guld.

Guld. De krisandeländer med enorma skulder, har fortfarande relativt sätt mycket guld, exempelvis Cypern, Grekland, Portugal, Slovakien ect.. I synnerhet om man jämför dem med länder med betydligt lägre skulder, exempelvis Ryssland, Kina, Brasilien ect.. (Och nu bortser vi så klart från guldet som bankmaffiorna redan stulit).

Resultatet av läget är att länder med betydligt mer guld i Europa kommer att börja sälja det enda de har av värde. Det senaste exemplet är Cypern. Guldet är det enda de har av värde, därför väljer de att sälja guldet för att täcka upp för sina skulder. Och vilka är det då som kommer att börja köpa, om inte just de länder som lyckats med finanserna. Ty de har inget guld, och måste då skaffa sig något av värde för att skydda sig.


söndag 14 april 2013

Leo Zagami: Beppe Grillo arbetar åt frimurarna.

Frimuraren Giancarlo Casaleggio är mannen bakom Beppe Grillo och hans 5-stjärninga rörelse, starkt påhejad av media. 


USA:s ambasadör fick skarp kritik då han uppmanade studenter i Rom att rösta på Beppe Grillo. Goldman Sachs Jim O´Neill gjorde sin egen hyllning av Beppe Grillo och sade sig vara spänd inför en framgång för Beppe Grillos 5-stjärniga rörelse. Och även Washington Post skrev sin egen hyllningsartikel till Beppe Grillos revolution i Italien. Så det kanske inte är så långsäkt att utgå från det som Webster Tarpley tidigare hävdat, att Grillo är i själva verket Washington Korporationens förlängda arm.

Men det finns mer till Beppe och hans grillini än stöd från Washington. Få känner till att det finns en man bakom pajasen. Giancarlo Casaleggio heter han och är den som är Grillos politiska guru. Någon som beskrivs som en hippie. Han har pekats ut som frimurare, men själv förnekar han detta. I hans film, Gaia, kräver han radikala tilltag för att rädda planeten från miljöförstöring. Så vi förstår nu varifrån Grillo får sin Agenda 21-policy ifrån.

Casaleggio har anklagats för att vara en frimurare, men detta förnekar han. Trots all den ockultiska symbolism som finns i hans film. Detta bör påminna mina gamla läsare om det FN kontrollerade ZeitGeist-rörelsen som var ganska stor för några år sedan, och som faktiskt fortfarande är aktiv och härskar bland okritiska människor (främst ateister).

Casaleggio var ledande inom internet via sitt Milanbaserade IT-företag Casaleggio Associates. Där pratade han en hel del om politik och till och med snuddade in på ämnet Bilderberg. Men gick inte mycket längre än så. Komikern Beppe Grillo blev tidigt en fan och kontaktade honom. Detta skulle bli början till den 5-stjärniga rörelsen.

Casaleggios budskap är mycket apokalyptisk och går hand i hand med de idéer som Romklubben försöker sprida gällande miljönfrågor. Han förespråkar även en "Ny Världsordning" där IT ska ta över.

Men redan i höstas gick Leo Zagami (föredetta illuminist) ut med att avslöja Casaleggio som frimuraren bakom Grillo. Något som inte uppskattades av alla grillini som varit mycket aktiva på nätet.




fredag 12 april 2013

Sanandaji krossar socialisternas argument för kollektiviserad sjukvård.

Den här månaden har sjukvården varit bland de dominerande ämnena i Sverige, mycket med tanke på diskussionerna i den gångna veckans S-kongress. Socialisterna har varit noga med att attackera valfriheten och vinsterna inom sjukvården. Även tidningen Fria Tider som tidigare varit någorlunda konservativa har det senaste året svängt och blivit socialister i den här frågan. 

Det som bör attackeras är så klart subventionerna inom vården, inte vinsterna. Men i det socialistiska landet Sverige, så har vi inte kommit så långt. Moderaterna verkar mer måna nu om att förvalta det socialistiska arvet. 

Som tur är, så har vi familjen Sanandaji som vaskar fram den obekväma sanningen i det socialistiska Sverige, som till varje pris vill tro på att Staten kan vara god, och enligt dem, har varit god, och att om bara rätt sosse (Löfven) kommer till makten så kommer allt att bli så bra. 

Medans Tino Sanandaji avslöjar bedrägeriet kring massinvandring, så avslöjar hans bror, Nima Sanandaji, bedrägeriet inom den statliga sjukvården. De socialistiska vinklingarna för att till varje pris smutskasta privata alternativ inom vården, och dölja det faktum att dödligheten inom kollektiviserad (socialistisk) vård är betydligt högre(!), är det som Nima Sanandaji påpekar tydligt. Socialisterna må använda ord som "kakerlackidé" för att väcka upp känslor, men som tur är, får de bakläxa den här gången. 

Att dödligheten är betydligt större inom statlig vård är ingen slump. Den främsta anledningen till att socialister vill ha statligt vård, är för att de gått med på Agenda 21:s planer till att reducera världens befolkning. De korporativistiska systemet vi har med subventionerad vård gör likadant, men skillnaden är att kollektiviserad vård, är så mycket mer effektiv. 

Inom dödskulten, socialisterna, finner vi de främsta förespråkare för aborter, och vi är egentligen inte så långt ifrån att eutanasi även börjar ses som en "lösning". Även detta har med Agenda 21:s avbefolkningsprogram att göra. 

Jag föreslår att folk lyssnar på vad Ron Paul hade att säga om ämnet sjukvård. Det är viktigt att förstå att läkaren arbetar inte gratis. Sjukvård är ingen omistlig rättighet! Sjukvård är en tjänst som läkaren erbjuder. Och han kan då inte arbeta gratis för din begäran. Han måste också få betalt för den tjänsten som han erbjuder/utför. Staten kan inte betala läkaren, för att Staten äger ingenting. Det som händer då är att Staten tar från skattebetalare för att ge till läkaren. Istället för att två parter kommer överens, så griper Staten in mellan läkare och patient. 

Vad gäller fattiga, sjuka och svaga, så bör man fråga sig, om de bör lita på att Staten ska ta hand om dem. Detta är alltså, samma Stat som ger dem vacciner för att försämra deras hälsa. Ju fler sjuka människor dessto större behov anser sig Staten tvingas ha. Det blir till en ond cirkel. Vill de sjuka, fattiga och svaga att Staten kontrollerar deras sjukvård? När man studerat Agenda 21, så förstår man varför globalisterna är så mycket för en kollektiviserad sjukvård. Dags att vakna nu! Vård av fattiga, sjuka och svaga bör vara något som kyrkan och andra frivilliga sysslar med. Det vill säga verklig solidaritet, inten den där Staten kontrollerar en via sina byråkrater. 






torsdag 11 april 2013

Information har nu läckt ut från topphemlig globalistmöte i Berlin. (OBS! Ingen bevakning i alternativ media!)

Berlin. 
Det är Jim Tucker från AFP, som häromdagen avslöjade intressant info från årets möte av den globala eliten. Den Trilaterala Kommissionen är en av de mäktiga elitgrupper som hör till The Round Table Groups. Av dessa grupper är Bilderberggruppen den mest bevakade bland alternativa medier. Men när det gäller betydligt mäktigare grupper som Romklubben och Trilaterala Kommisssionen, så får de ytterst lite bevakning från alternativ media.

Trilaterala Kommissionen hade sitt möte för 2013 tidigare i vår i Berlin. Mötet blev topphemlig då samtliga bjudna hade noga fått särskillda ursäkt för att komma undan med mötet. John Kerry till exempel sade sig ha ett viktigt möte för fred i Bagdad. Så blev det ju inte mellan den 15 - 17 marsch i år. Då var han istället i det topphemliga mötet i Berlin ledd av den jesuittränade irländaren Peter Sutherland.

Ytterliggare en person som deltog i mötet enligt källorna, något oväntat, är den nyrekryterade Michelle Bachman. Verkar som att hon kanske redan blivit vald på förhand för att leda det republikanska partiet. (Kanske för att möta Hillary Clinton i valet 2016?).

Enligt Tuckers källor så diskuterade man hur man på enklaste sätt skulle kunna plocka pengar direkt från EU-medborgares bankkonton. Cypernkrisen (den 16 marsch) var uppenbarligen ett litet experiment. Nästa steg är att få ner alla EU-medborgare. Det här ämnet verkar ha dominerat mötet. Mindre utrymme fanns för diskussioner kring expanderandet av globala skatter (läs CO2-skatter, Agenda 21).

Gällande konfiskeringen av EU-medborgarnas pengar, så menade en trilateralerna att med den nya metoden så skulle befolkningen inte ens då pengar plockades bort från deras konton märka av detta. Medan att en annan trilateralare fnittrade och bekräftade samma uppgifter, enligt Tuckers källa.

AFP.

söndag 7 april 2013

USA funderar på att använda H.A.A.R.P.-vapen mot Nordkorea.

Den amerikanska marinen håller på att flytta sin (marinbaserade) mobila platform, och H.A.A.R.P.-vapen, SBX-1 från amerikanska hav till den koreanska halvön. Tidigt i veckan har USA:s försvarsmakt redan varit igång med förflyttningen.

Detta verkar helt logiskt. USA har just nu inte riktigt råd med ytterliggare en militär insats i Nordkorea. Att istället använda sig av H.A.A.R.P.-teknologin för att attackera Nordkorea via konstgjorda jordbävningar, kan vara nödvändig och viktig utväg för USA. Internationell MSM kommer självklart att rapportera den här högteknologiska attacken som en vanlig naturkatastrof.

Må jag påminna er om att Dr. Nick Begic avslöjade för oss år 2011 att det endast fanns fem länder som dittills lyckats utveckla den här sortens teknologi. USA, Kanada, Ryssland, Kina, och Norge. Kanske USA måste förhandla lite med Ryssland och Kina, och se till att deras länder inte drabbas av någon sorts H.A.A.R.P.-attack mot Nordkorea, innan en attack blir verklighet.

Med en militär insats riskerar man att dra in hela världen in i en större konflikt. Men om USA utnyttjar sina H.A.A.R.P.-vapen, kan de undvika detta och samtidigt antingen läxa upp Kim Jong-un, eller rent av förinta honom. Återstår att se vad som sker.


lördag 6 april 2013

Kommer bankmaffian att inleda årets ekonomiska kaos i fjärran östern?

Ponera att Max Keiser har rätt i sin profetia om att 2013 års krasch kommer att komma vid slutet av april. Låt oss ge honom lite marginaler och säg att det händer kring det luciferianska Valborg/illuministiska Första maj, där någonstans.

Frågan är då varifrån det hela kommer att dra igång. Kan det vara så att det blir i fjärran östern? Mycket kan tyda på det nu när Bank of Japan (Japans centralbank) chockade marknaden i dagarna när de avslöjade sina planer på en radikal stimulanspaket (läs massvis med kvantitativa lättnader, alltså sedelpressen kommer att dra igång som aldrig förr). Det kan ta en stund innan marknaden reagerar. Men ett tips är att kolla efter när till exempel Angela Merkel drar sina miljoner från Japan. Det kan tyda på att det är dags.

Det kan mycket väl bli kaos i hela fjärran östern, i synnerhet om Korea-krisen håller i sig. För er som inte vet, så är Seoul en viktig stad för illuministerna, i synnerhet när det gäller underhållningsindustrin. Det är liksom Asiens Hollywood. Att K-Pop har plötsligt fått så mycket uppmärksamhet på senare år är ingen slump. Frågan är om vi kanske någon gång redan under vår livstid kommer att få se den koreanska halvön förenas. Den ekonomiska kraschen kan trigga lite reflexmässiga aggeranden, medvetna eller ej. Kanske det är meningen att Kim Jong-un ska bli Nordkoreas sista ledare.

Men ett eventuellt regionalt krig kan dra in flera länder. En sak är säker. Om det sker på det här sättet, så bör vi återgå till att se på vilka det här kommer att drabbas värst. Svaret är Japan. Japanerna drabbades hårt först då D.V.D. (Deutsches Verteidigungs Dienst) spridit lögner om Toyota, sedan kom (sabotaget i) Fukushima, som helt ruinerade japansk industri. Många japanska storföretag har faktiskt tvingats slå ihop sig med koreanska för att överleva.

Att årets ekonomiska krasch skulle inleda i Japan, följt av en eventuell regional konflikt, skulle nog helt neutralisera Japan. Och hela fjärran östern skulle tvingas satsa på krigsindustrin. Vilka gynnas då, om inte just de tyska industrialisterna? Kom ihåg att det är meningen att EU ska få genomlida ekonomiska konvultioner innan tyskarna (Fjärde Riket) lanserar ett förstärkt EU. Då kommer plötsligt pendeln att svänga till Eurons fördel. En joker i detta är ifall det blir omval i Italein eller inte, och vem som eventuellt vinner valet där.


Med en Combi-Tacka kommer du att handla i din livsmedelsbutik med guld.

En ganska vanlig respons som jag får när jag uppmuntrar folk att köpa guld eller silver, är att de inte kan äta det. Sorry, men det svaret håller inte. I en kris, kommer du att kunna köpa dig mat eller mark om det behövs, om du har guld. Och tack vare den senaste väldigt innovativa uppfinningen från ett schweiziskt företag som heter Valcambi, så har man fixat fram en ganska praktisk lösning. De har nämligen producerat så kallade Combi-Tackor gjorda av guld. De är liksom en bit klassisk Marabou-chokladbit, där man kan bryta av en mindre bråkdel för att handla med. Och man kan också på ett väldigt praktiskt sätt, ha flera Combi-Tackor i sin plånbok. 

Peter Schiff förklarar. 


torsdag 4 april 2013

Sammanvägda opinionsmätningar för mars 2013.



För första gången det här året kan vi sammanväga samtliga åtta mätningar då även SKOP publicerat siffror för denna månad. Här har vi ställningarna inför våren.

Resultat:

S 32,3%
M 28,5%
SD 10%
MP 9,2%
V 6,3%
FP 6,2%
C 3,8%
KD 3,6%
Övr. 1%

Kommentar:

Nu har Sverigedemokraterna etablerat sig som ett 10%s parti. Men än är inte tredje platsen säkrad. MP ligger strax bakom. Utvecklingen under resten av åren blir intressant. Men precis som Jimmie Åkesson sa redan i Almedalen 2011 så skulle kampen om tredje platsen avgöras mellan just MP och SD. Något som journalister då skrattade åt, men som nu öppet tvingats erkänner.

Centern har återhämtat sig något, medans KD tappat något ytterliggare. V(PK) och FP fortsätter att kämpa i 5-6%s-träsket. Lite väl höga siffror för Jonas Sjöstedts massmördarideologi kan man tycka. Onödigt höga siffror för de röda över huvud taget.

Jag tror faktiskt att många av mätningarna har blivit "fixade". Lagom inför S-kongressen, har sossarnas och Stefan Löfvens siffror plötsligt tagit fart. Detta trots hårt kritiserade utspel från partiet och icke-ställningstaganden från Löfven själv. Moderaterna har haft en tuff vinter, det vet vi redan. Bara på slutet kom de fram med lite besked om skattepolitiken. Men det som är svårare att förklara är sossarnas uppgång.

Jag skummade igenom lite MSM. Det verkar som att Bilderbergaren Göran Persson gett Stefan Löfven sitt förtroende. Det finns säkert en del sossar som skulle följa Persson in i väggen. Men folk i allmänhet har knappst några fina minnen av Persson-regimen. Så det är frågan hur det kan påverka sossarnas siffror framöver.

Status.st

Vinterkylan kvar i april.

Vinterkylan biter sig fast, åtminstone där jag bor. Här går det fortfarande utmärkt att åka skridskor ute i närmaste sjö eller å utan någon större risk att isen bryter. De flesta verkar överens. Det är en lång vinter. Faktumet är att det är den femte långa vintern i rad. Och kallare kommer vintern att bli i både Nordamerika och Europa. Trots det så håller MSM på att basunera ut sin propaganada om "globaluppvärmning". Sanningen är att vår planet är i en nedkylningsperiod. Sedan mitten på 90-talet har vi kommit in i en nedkylningsperiod som kommer att dröja i några decenier. På grund av detta fick klimatfascisterna ändra sin retorik och istället börja tala mer allmänt om "klimatförändringar" som om det aldrig tidigare skett.

Men med tanke på att det nu blir kallare, så borde kanske åtgärder tas för att försöka förminska den här bördan. Agenda 21, tillåter dock inte detta. Etablissemanget har då bestämt att man ska satsa på så kallad "förnyelsebar" energi, för att klara av försörgningen. Detta kommer så klart inte att gå vägen, ty det är inte meningen att det ska gå vägen. Jag citerar från ett inlägg som Ingemar Nordin skrev på TCS i söndags under rubriken Kylan fortsätter.

"Kylan har medfört en hel del problem i Europa. Överdödligheten i Storbritannien är c:a 40 000, och energiproducenterna varnar för att man inte kommer att klara av att generera tillräckligt med värme och elkraft om inget görs. Till saken hör ju att de engelska politikerna helt ställt in sin energipolitik på att gynna s.k. ”förnyelsebar” energi sedan flera år tillbaka. Ingen tycks ha räknat med fem kalla vintrar i rad.
Samma sak gäller för Tyskland och deras politiker. Här har man ”gått före” genom sin energi-vändning och byggt ut vind- och solkraft i ett rasande tempo samtidigt som man avvecklar sin kärnkraft. Resultatet är skenande energipriser med förutsägbara svårigheter för de fattigaste hushållen och tysk industri.
Den kalla marsmånaden i Tyskland slår massor av rekord enlig Bild(översatt till engelska av P. Gosselin): Det är den femte vintern i rad som ligger under det normala, för Tyskland som helhet kommer mars månad att hamna 4°C under det normala och slå ett 100-årigt rekord, Dresden har haft de lägsta marstemperaturerna sedan 1917, Potsdam (där alarmistcentret PIK ligger) har fått de lägsta temperaturerna för denna tid på året sedan 1899, den lägsta maxtemperaturen på -3°C var den lägsta på 150 år i Berlin, och våren ligger nu c:a fyra veckor efter sitt normalschema." 

 Som ni ser så följer både Tyskland och England Agenda 21-strömmen. Sverige hakar på samma utveckling. Sverigedemokraterna, på grund av deras energipolitik, avskys och till och utsätts för en medveten censur från etablissemanget. Låt oss vara tydliga med att det inte bara är invandringspolitiken som är känslig i det här landet. Den verkliga anledningen till varför Jimmie Åkesson inte bjuds in till etablissemangets Nobelfest, är för att Sverigedemokraterna är de enda som säger ifrån elitens absolut viktigaste projekt, nämligen Agenda 21.

Den nationalsocialistiska bankmaffian som styr EU.

 


Mina läsare har oftast fått se mig skriva om en obskyr grupp som kallas för Deutsches Verteidigungs Dienst (D.V.D.) och inte riktigt förstått vad det var jag pratat om. För att bättre kunna förstå den nationalsocialistiska avdelningen som idag är den tyska bankmaffian som styr EU ifrån Dachau, så vill jag hänvisa er till Christopher Story. Mannen som avslöjade denna ultra-hemliga grupp som är ett continuum (fortsättning) av det gamla Nazi-Tyskland. Nej, vi vann aldrig kriget mot nazisterna. Vi vann bara kriget mot Hitler. Nazisterna klarade sig, och dominerar mycket av västvärlden via just D.V.D..

När Christopher Story avslöjade D.V.D. så gratulerade de faktiskt MI6 för att ha upptäckt den ultra-hemliga Nazi-avdelningen som än finns kvar och dominerar inom bankväsendet, säkerhetstjänster och även bland storindustrier. Men sanningen var dock att MI6 kunde inte ta åt sig av gratulationerna. Ty Christopher Story har aldrig tillhört MI6. Däremot jobbade han en gång i tiden som Maggie Thatchers ekonomiska rådgivare. Efter avslöjandet var dock Storys dagar räknade. Obama och Bush den äldre hade begärt Storys död, enligt honom själv. Inte långt efter dog han efter att ha blivit förgiftad med ett virus tillverkad i Fort Mead Biological Warfare Facility. Varför just Obama och Bush ville mörda Story efter att ha avslöjat D.V.D. förstår ni då ni inser hur mäktiga D.V.D. verkligen är.

Utöver det som Christopher Story har avslöjat tillsammans med några till, så vet vi inte så mycket mer om D.V.D.. De finansieras inte av några stater. De verkar kunna dra in sina egna pengar, via "egna tillgångar". De är nämligen mästare på derivater och på att plundra bankkonton tillhörande allmogen. Det senaste exemplet är Cypern.

Angela får med sig 3 mille från Cypernkrisen. 
Vill ni veta vilka som ligger bakom det som sker i Cypern, och som är bakom de senaste förslaget om "Bail-ins" för hela EU? Se på D.V.D.:s främsta agenter, Deutsche Bank, Commerzbank och Bank of Liechtenstein i det här fallet. Och även Angela Merkel, som själv styrs av D.V.D.. Faktumet är att hennes parti nyligen avslöjats i en skandal som skakat om hela partiet (CDU/CSU) där tydliga kopplingar mellan D.V.D.-agenter tillsammans med högt uppsatta politiker visat att de planerade en statskupp mot Willy Brandts sossar då de närmat sig östtyskarna. (OBS! Daily Mail kallar inte en spade för en spade). Merkel har enligt uppgift redan fått sin personliga cut av Cypern-konfiskeringen, en summa på €3 miljoner som hon fått och hamnat på säkert avstånd i Japan. Kanske tänker Merkel överlämna makten till sossarna i höstens val? Det skulle i så fall passa in i den nya vänstervågen som nu drar över Europa efter sossarnas seger i Frankrike.

Reinhard Heydrich med sina Skull & Bones
Men varifrån kom D.V.D. och vad är deras roll i allt som sker? För att förstå detta måste vi gå tillbaka i historien till Wannseekonferensen i Tyskland år 1942. I mötet ledd av Reinhard Heydrich skulle Tredje Rikets säkerhetstjänster mötas för att avgöra den "slutliga lösningen till den judiska frågan". Paralellt med detta kom man även i det här mötet fram till att skapa en tankesmedja bland alla dessa säkerhetstjänster. Denna tankesmedja grundades år 1943 och skulle baseras i Madrid i det som blev det Tyska Geopolitiska Centrumet. Det finns många rapporter som bekräftar att tyskarna dominerade hotellen i Madrid under dessa tider. Tankesmedjans uppgift var att tänka ut vad man skulle göra om Tyskland skulle förlora kriget. Det som tankesmedjan kom fram till var något de kallade för Europäische Wirtschaftsgemeinschaft, alltså den Europeiska Ekonomiska Gemenskapen (EEG). Så ni ser nu att EU skapades helt och hållet av Nationalsocialisterna från allra början, ty samma namn och samma koncept om en gemensam union med en gemensam valuta var nazisternas plan B ifall de skulle förlora kriget. Och de lyckades mycket väl med det. Vi lever nu under systemet som nazisterna började bygga på på 40-talet i Madrid. Och för er som är nyfikna, så fick jag tag på de nio nazi-dokumenten som förklarar hur nazisterna tänkte skapa det framtida EU här. Det är en brittisk hemsida som översatt de nio nazi-dokumenten från tyska till engelska. Skicka gärna dessa till alla naziapologeter ni känner. Så kanske de börjar fatta att nazisterna är och har alltid varit en del av den globala elitens stora bygge.

Amiralen Wilhelm Canaris. 
Ur tankesmedjan i Madrid skulle Amiralen Canaris (själv chef över Abwehr, Tredje Rikets militära säkerhetstjänst) skapa Deutsches Verteidigungs Dienst år 1944. Det är denna hemliga säkerhetstjänst som skulle samla på sig kvarvarande nazi-agenter både innanför Tredje Riket och även utanför under samma flagg. Via Konrad Adenauer skulle de ta kontroll över Förbundskanslerskapet, som de har kontrollerat sedan dess.

Men redan innan dess hade D.V.D. redan nästlat sina agenter inom säkerhetstjänsterna i BND (Tyskland), OSS/CIA (USA) och MI6 (England). Det är tack vare detta som USA valde att överge avnazifieringspolicyn efter beslut från George Kennon (Ytterliggare en D.V.D.-agent) som annars gällde i Tyskland strax efter kriget. Och det är även på grund av detta som USA fick in nazi-vetenskapsmän över Atlanten. Många menar därför att CIA egentligen är en fusion av SS och OSS.

Tidigt på 50-talet var det tal om en "fascist-international" som skulle vara ett hemligt nätverk som arbetade för att återupprätta ett Pan-Germaniskt herravälde. Redan då hade nätverket expanderat från Buenos Aires till Malmö. Och det är här som infiltrationen av England blir intressant.

D.V.D.-agenten Edward Heath. 
Christopher Story avslöjade en del brittiska landsförrädande agenter åt D.V.D.. Dessa var den "konservative" Edward Heath och den socialistiske Lord Roy Jenkins. De var båda rekryterade vid universitetet av D.V.D.-agenten Arnold Toynbee. Det är viktigt i sammanhanget att förstå att Heath tillsammans med en stark vänsterfalang inom Tory partiet arbetade som hårdast för Englands kommande EU-medlemskap. Även där Labour var tveksamma, var Tory ledningen tvärsäker. Den enda oppositionen i frågan inom partiet kom från Enoch Powell som utmanade Heath. Men Heath skulle lyckas vinna både ordförandeskapet och även Premiärministerposten. Så småningom blev även England medlem i EU.

Lord Roy Jenkins å sin sida betraktas oftast som fadern till det mångkulturella projektet. Då vill jag att läsaren ställer sig frågan, har detta med D.V.D.:s dröm om ett Pan-Germaniskt herravälde att göra? Ty vad blir inte resultatet av en extrem mångkulturalistisk politik om inte just extremism som kan leda hela EU tillbaka i händerna hos just nazister?....

Men varför upprördes just Bush den äldre och Obama så mycket av Storys avslöjanden? Tänk då på klanerna som till att börja med, var med och finansierade Nazi-Tyskland. OSS-klanen Dulles och även Scherff-klanen var med och finansierade Nazi-Tyskland från USA. Vilka tillhör då Scherff-klanen idag? Vilka då om inte just familjen Bush. Just Bush den äldre är inte bara en D.V.D.-agent, han är även bas över dess amerikanska avdelning, fortfarande med mycket starkt inflytande innanför CIA. Så väl Bush den äldre som Obama upprördes oerhört av Storys avslöjanden. En del kände redan till D.V.D.:s existens, men det var först Story som spred ordet till allmänheten. Bara månader efter sitt tal år 2009 skulle Christopher Story mördas efter order från Obama och Bush den äldre. Här nedan är Storys tal från 2009.


onsdag 3 april 2013

Viktigt att förstå när det gäller Nordkorea.

Enligt hans klasskamrater i Schweiz på 90-talet, så var Kim Jong-un ganska duktig på basket. 


Kim Jong-un håller på och hotar med kärnvapenkrig. Hur kommer det sig att en patetisk diktator kan hota världens mäktigaste militära stormakt med ett kärnvapenkrig? Ja, sanningen är inte att han hotar någon stormakt. Kim Jong-un hotar med att fögöra minst en storstad. (Mest sannolikt är Hawaii). Men vi talar nu om en stängd diktatur, med ytterst liten utveckling alls. Hur kan de få tag på eller ens utveckla kärnvapen? De flesta skulle nog peka på Kina, eller möjligvis Ryssland. Men jag tycker att vi kan peka fingret någon annanstans.

Må jag påminna er om att Kim Jong-un utbildades i Schweiz. Och Schweiz är också landet där Kim-klanen brukar spendera sina semestrar. Och när man studerar det hela lite noggrannare så inser man att det finns fler kopplingar, och även en mycket viktig vad gäller just utveckling och ny teknologi.

Den multinationella korporationen ABB är baserad i Zurich, Schweiz. ABB är en av Bilderbergarnas främsta korporationer inriktad i energi och ny modern teknik. Ledande figurer är till exempel Bilderbergaren Percy Barnevik, den jesuittränade Trilateralaren Peter Sutherland och självaste (Sithlorden) Donald Rumsfeld.

Just den sistnämnda var mycket aktiv i att föra över viktiga system och redskap till olika Nordkoreanska kärnkraftsverk år 2000. Så, då kanske vi förstår varför Nordkorea kunnat komma ikapp med sin kärnvapenutveckling. Nu har de kommit så långt att de kan börja hot sina "fiender".

Börjar ni nu förstå att allt detta var meningen från början? Att Nordkorea kommer att börja bomba (Hawaii) är en säker sak. Men Kim Jong-un ska nog vänta på order från sina chefer (läs Knights of Malta) innan han gör något. Han håller på och hotar, endast för att han har fått tillåtelse att göra så.